Pengunjung setia

Wednesday, July 24, 2013

Berbengkel di Awana Genting.

Assalamualaikum...

Bengkel Penyedian Laporan Tahunan 2012 di Awana Genting pada 18 - 20 Julai 2013. Wah berbengkel dalam bulan puasa ya. Ummm terpaksalah pergikan dah arahan, Ni kena paksa rela. Aku wakil untuk Pejabat Hal Ehwal Akademik... Mula2 tu memang tensionlah sebab bulan puasa kan nak tinggal anak2 ngan encik hubby kan... tapi ni kan dah tugas, kenalah pergi... memang penat dan ngantuk sangat sebab tak cukup tidur nak siapkan tugasan... Tapi akhirnya siap jugaklah tugasan yang diberikan. Ramai jugak orang datang berbuka puasa di Awana ni... sedap kot... humm ok boleh tahan...

Wah kan main lagi dia orang ni... jom layan gambar 2 kat bawah ni ya....






1 comment:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete