Pengunjung setia

Wednesday, June 13, 2012

Dah 37 weeks...

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...

Lama tak buat entry kat sini... sedar tak sedar dah 37 minggu dah usia kandunganku...
tak sabar nak menanti kehadiran orang baru...
Abang long ngan abang ngah pun dok tanya bila baby nak lahir ni ibu?... itulah soalannya...
mungkin seperti ku juga tak sabar menunggu kelahiran baby...
Adam pun semakin manja, yalah tak lama lagi nak kena berkongsi kasih ngan baby yang bakal lahir...
bila ditanya mana baby adam... dia akan tunjuk pada perutku...
Persiapan semuanya dah beres cuma menunggu hari ajelah...
Semoga semuanya selamat dan dipermudahkan...
Semoga Allah kurniakan kepada ku seorang puteri yang solehah, yang sihat dan comel yang akan menyerikan lagi sinar-sinar kebahagian di dalam rumah tangga ku... Amin...
Tentang nama tu masih belum ade lagi... tunggu baby lahir dulu lah ya...

6 comments:

  1. kak g,saya dah 30weeks...sama tahun gak ye anak kali ni..hhihihihii..naufal still nak nenen time nak tdo malam..time len dia kisah.adam camne lak?semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan Allah ye..HKL lagi??...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya lah nor, adam manja sikitlah. Dah berhenti nenen dah. Nampaknya kat HKL lagi lah. Moga2 adam dpt adik pompuan....k gee doakan sem
      oga nor dan baby pun selamat. INSYAALLAH....

      Delete
  2. Aslmkm Fauziah..tq singgah blog akak..
    Semoga semuanya dipermudahkan ya..debar2 nak dapat bb ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tima kasih kak... emm lama saya tak update blog ni... baby pun dah 3 bln kak ... insyaallah kelapangan saya akan update blog ... tunggu kisah alya...

      Delete
  3. hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

    ReplyDelete
  4. salam kenal.. moga dipermudahkan segalanya yerr.

    ReplyDelete